BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası hangi alanda en iyi seçildi?----

Garanti Bankası hangi alanda en iyi seçildi?

Garanti Bankası hangi alanda en iyi seçildi?
31 Ekim 2014 - 11:09 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, “Nakit Yönetiminde Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi

Garanti Bankası, Euromoney dergisinin okuyucuları arasında yaptığı “2014 Nakit Yönetimi” anketinin sonucunda, “Nakit Yönetiminde Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildi. Böylece, uzman kadrosu, kişiye özel sunduğu nitelikli ürün ve hizmetleriyle, Garanti Bankası'nın Nakit Yönetimi alanındaki en iyi banka olduğu bir kez daha kanıtlandı.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, “Önceki yıllarda olduğu gibi yine, müşterilerimizin oylarıyla Nakit Yönetimi’nde Türkiye’nin en iyi bankası seçildiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Yinelenen ödüller, sürdürülebilir başarı yaklaşımıyla attığımız adımların, sürekli geliştirdiğimiz hizmet ve ürünlerin müşterilerimize doğru iletildiğini ve onların takdirini aldığını gösteriyor. Nakit yönetiminde sunacağımız yeni hizmet ve ürünlerimizle, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney, her yıl global ve yerel bankacılık sektörüne yönelik düzenlediği ankette, okuyucuların sorulara, hizmet aldıkları bankaya yönelik cevap vermelerini istiyor. Sonuçta sektörün mükemmellerini, bankaların kendi müşterilerinin verdiği oylarla belirliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)