BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'tan sermaye artırımı----

Finansbank'tan sermaye artırımı

Finansbank'tan sermaye artırımı
23 Temmuz 2015 - 09:34 www.finansgundem.com

Finansbank çıkarılmış sermayesini 165 milyon TL bedelsiz artırarak 3 milyar TL'ye yükseltti

Finansbank 2.835 milyar lira olan çıkarılmış sermayesinin 165 milyon lira bedelsiz artırılarak 3 milyar liraya yükseltilmesine karar verdi.

Bankadan dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, bedelsiz sermaye artış tutarının 141.75 milyon liralık kısmın 2014 yılı birinci kar payından, 23.25 milyon liralık kısmın ise iştirak ve gayrimenkul satış fonundan karşılanacağı ifade edildi.

Açıklamada kararla ilgili gerekli izinleri almak üzere Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu ve ilgili diğer Kurumlara başvurulmasına ve gerekli işlemlerin yerine getirilmesi konusunda da Genel Müdürlüğün yetkilendirildiği belirtildi.

Daha önce yaptığı ikincil halka arz başvurusu geçen hafta Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından işlemden kaldırıldığı açıklanan Finansbank, ana ortağı National Bank of Greece (NBG)  ile, Finansbank paylarının bir kısmının halkı arz işlemi için çalışmalarını sürdürdüğünü, piyasa şartlarına bağlı olarak ileriki bir dönemde gerçekleştirilmesinin planlandığını açıklamıştı.      
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)