BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'tan flaş satın alma----

Finansbank'tan flaş satın alma

Finansbank'tan flaş satın alma
16 Temmuz 2015 - 00:14 www.finansgundem.com

Yunanistan’ın en büyük bankası National Bank of Greece’in Türkiye’deki iştiraki Finansbank, Fransızlardan finans şirketi satın aldı

İkincil halka arzı piyasa koşulları nedeniyle iptal eden Finansbank, Habertürk'ten Ufuk Korcan'ın haberine göre, Paris merkezli  Banque PSA Finance SA’ya ait PSA Finansman Anonim Şirketi’nin tamamını 20 milyon TL nominal değer, 9.4 milyon TL ise toplam tutar üzerinden devralmak için anlaşma imzaladı. 

Finansbank’tan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamada, “Bankamız Yönetim Kurulu'nca, tüketici finansmanı hizmeti sağlamak üzere, PSA Finansman Anonim Şirketi'nin satın alınmasına karar verilmiş olup bu kapsamda Banque PSA Finance, PSA Financial Holding B.V., Peugeot Finance International N.V., Marcin Bartosz Kruczkowski, BPF Pazarlama ve Acentelik Hiz. A.Ş. ve Bankamız arasında bir hisse alım sözleşmesi imzalanmıştır. Satış Bedeli PSA Finansman A.Ş.'nin 31.12.2014 tarihli finansal tabloları dikkate alınarak hesaplanmış olup, nihai satış bedeli, hisse devir tarihindeki finansal tablolar esas alınarak gerekli fiyat farkları yansıtıldıktan sonra kesinleşecek ve gerekli açıklama yapılacaktır. Şirket hisselerinin Bankamıza devri Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan gerekli izinlerin alınmasını müteakip gerçekleştirilecekti” denildi.

PSA Finans, Avrupa'nın en büyük ikinci otomobil üreticisi olan Peugeut-Citroen'in tüketici finansmanı alanında faaliyet gösteren şirketi durumundaydı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)