BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'tan flaş halka arz açıklaması----

Finansbank'tan flaş halka arz açıklaması

Finansbank'tan flaş halka arz açıklaması
20 Mart 2015 - 09:44 www.finansgundem.com

Finansbank, payların halka arz işlemine ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama göndererek halka arzın ertelendiğini duyurdu

Finansbank, payların halka arz işlemine ilişkin olarak mevcut zaman çizelgesi dahilinde devam edilmemesi yönünde National Bank of Greece ile mutabakata varıldığını açıkladı.

Banka'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, NBG ve Finansbank'ın söz konusu işleme ilişkin çalışmalarını devam ettirdiği belirtildi.

Finansbank'tan KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İlgide belirtilen açıklamalarımız kapsamında gelinen aşamada, National Bank of Greece (NBG) ve Finansbank A.Ş. arasında, Finansbank A.Ş. paylarının halka arz işlemine ilişkin olarak mevcut zaman çizelgesi dahilinde devam edilmemesi yönünde mutabakata varılmıştır.

NBG ve Finansbank A.Ş. söz konusu işleme ilişkin çalışmalarını devam
ettirmekte olup sermaye piyasaları koşullarının izin vermesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nca uygun görülmesi halinde, işlemin bu yılın ilk yarısının sonuna kadar tamamlanması düşünülmektedir."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)