BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'tan emeklilere müjde----

Finansbank'tan emeklilere müjde

Finansbank'tan emeklilere müjde
02 Nisan 2013 - 14:38 www.finansgundem.com

Finansbank, emekli maaşlarını Finansbank'tan alan müşterilerinden hesap ücreti almayacak

Finansbank, emekli maaşlarını Finansbank'tan alan müşterilerinden hesap ücreti almayacak, Türkiye'deki tüm banka ATM'lerinden ücretsiz para çekme ya da bakiye görüntüleme imkanı sunacak.
Finansbank açıklamasına göre, kampanya kapsamında maaşlarını Finansbank'tan alan emekliler hesap işletim ücreti ödemeyecek, maaşının 4 katına ve 2 bin liraya kadar 6 ay vadeli faizsiz ve dosya masrafsız ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek.
Finansbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, Türkiye'de emeklilere özel bankacılık deyince ilk akla gelen bankalardan biri olma hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, ''Bu hedef doğrultusunda birçok emekli müşterimizi dinledik ve ihtiyaçlarına yönelik onlara özel bankacılık çözümlerini belirledik'' ifadelerini kullandı.
Emekli maaş müşterilerine ihtiyaç, otomobil ve konut kredilerinde de düşük faiz avantajları ve uzun vadeli ödeme seçenekleri sunan Finansbank, internet bankacılığı ile yapılan EFT ve havale işlemlerinden de ücret almayacak.
Mevcut faiz oranı üzerinden tüketici kredilerinde yüzde 25, otomobil kredilerinde yüzde 10 indirim avantajı sunan Finansbank, aynı zamanda 3 ayda bir geri ödeme imkanı sağlayacak.
Finansbank'tan emekli maaşını alan emekliler ayrıca banka kartlarıyla Türkiye'deki tüm bankaların ATM'lerinden ücretsiz olarak bakiye görüntüleyip, maaş çekebilecek.
Maaşlarını ilk defa Finansbank'a taşıyan müşterilerse 300 lira kazanacak. Açıklamada, ''Aylık 500 lira ve üzeri emekli maaşı alan ve Finansbank'a 30 Nisan 2013 tarihine kadar başvuran müşteriler, maaşlarını 2 sene boyunca Finansbank aracılığıyla alma sözü vermeleri ve ay sonu hesabı açtırmaları durumunda 300 lira alıyorlar'' denildi.
Finansbank'tan emekli maaşını almak isteyenlerin, PTT'den alacakları e devlet şifresi ile Finansbank şubelerine gitmeleri yeterli olacak.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Calap24 Eylül 2013 14:54

    emekli maaşımı bankanızdan almaktayım.geçmişte yaşadığım sıkıntılar nedeniyle kredi talebim geri çevrilmekte.gerçekten çok acil 36 ay vadeli 3.500 TL ye ihtiyacım var.yardımcı olun!..