BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank’ta sürpriz ayrılık----

Finansbank’ta sürpriz ayrılık

Finansbank’ta sürpriz ayrılık
24 Temmuz 2014 - 18:53 www.finansgundem.com

Varlık Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Erdal görevinden ayrıldı

Finansbank’ta yeni bir ayrılık… Sürpriz istifanın sahibi Tunç Erdal. Varlık Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Erdal görevinden ayrıldı. Banka’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Bankamız Varlık Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sn. Tunç Erdal görevinden ayrılmış olup kendisine Bankamızı temsilen verilen 1. derece imza yetkisinin kaldırılmasına karar verilmiştir” denildi. Finansbank’ta geçtiğimiz ay içinde Genel Müdür Yardımcıları Levent Yörük ve Saruhan Doğan da görevlerinden ayrılmıştı.

TUNÇ ERDAL KİMDİR?
1970 doğumlu olan Erdal, 1992 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine 1993 yılında Ege Leasing A.Ş.'de Pazarlama Departmanı'nda başladı. 1996-1998 yılları arasında Alternatif Bank Hazine Departmanı'nda Dealer ve Senior Dealer olarak çalıştı. 1998-2003 yılları arasında yine aynı bankanın Hazine Departmanı'nda Sabit Getirili Menkul Kıymetler ve Likidite'den Sorumlu Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 2003-2005 yılları arasında Cenevre'de bulunan Banque de Commerce et de Placements Özel Bankacılık Departmanı'nda Yatırım Müdürü olarak çalıştı. 2005 yılında Finansbank ailesine katılan Erdal, Hazine Departmanı'nda Hazine Araştırma ve Satış'tan Sorumlu Grup Yöneticisi görevini yürüttü. Erdal 2010 yılının Ağustos ayından itibaren Finansbank bünyesinde Varlık Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)