BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank taşınıyor----

Finansbank taşınıyor

Finansbank taşınıyor
18 Ağustos 2014 - 09:59 www.finansgundem.com

Her fırsatta küçük genel müdürlük binasına sıkıştıklarını dile getiren Finansbank yönetimi yeni binaya taşınıyor

Geçtiğimiz mart ayında Finansbank, Soyak Holding’in İştiraki Koru Gayrimenkul’ün Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Kristal Kule’yi satın almıştı.

KDV dahil 303 milyon euro’ya gerçekleşen satın alma işlemi sonrasında sessizlik yaşandı. Grup o günden bugüne konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı ancak 4 Levent’te Tekfen Towers ile komşu binanın bankanın yeni genel müdürlük binası olacağı duyuruldu.

Kısa süre önce de bu cam binanın dış giydirmesine Finansbank ismi ve logosu yerleştirdi. Biz de bu yeni  gelişmeyi bankanın üst düzey yetkililerine sorduk. Edindiğimiz bilgiye göre, banka yönetimi binanın hızla tamamlanması kararını almış. Asıl zaman alacak iş olan içerinin yapımı ve dekorasyonu için genel müdürlüğe yakışacak iç giydirmenin tamamlanması için yola çıkılmış. Yine aynı kaynaklara göre büyük bir aksilik çıkmazsa Finansbank 2015 ortasında yeni genel müdürlük binasına taşınacak.

Bu sayede yıllardır Zincirlikuyu’daki küçük genel müdürlük binasına sıkıştıklarını her fırsatta dile getiren ve  ‘’Büyüyen Finansbank’a bu bina yetmiyor’’ diyen Finansbank yönetimi, nihayet  Bin metrekare kullanım alanına sahip 170 metre uzunluğundaki devasa genel müdürlük binasına kavuşmuş olacak. Yine hatırlatmakta fayda var; Finansbank ve Soyak arasında gerçekleşen bu 303 milyon euro’luk satın alma işlemi Türkiye’de bugüne kadar gerçekleşmiş en büyük ofis binası alım satım işlemi olma özelliği taşıyor.

PARA Dergisi
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)