BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank çalışanlarının büyük başarısı ----

Finansbank çalışanlarının büyük başarısı

Finansbank çalışanlarının büyük başarısı
07 Nisan 2014 - 15:11 www.finansgundem.com

Finansbank Gönüllülerinin ÇYDD ile işbirliği halinde yürüttüğü projesi kapsamında yanında 11 okula ulaşıldı

Müşterilerine klasik bankacılık hizmetlerinden fazlasını sunan Türkiye’nin finansçıları Finansbank Gönüllüleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) “Bin Çiçek Açsın, Bin Fikir Yeşersin” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında yardıma ihtiyacı olan okullara kitaplık hediye etti.

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini aşılamak ve genç kuşakları yarınlara hazırlamak amacıyla Finansbank çalışanlarının kendi inisiyatifleriyle başlattığı sosyal sorumluluk çalışması kapsamında toplanan bağışlarla okullarda kitaplıklar kuruldu. 2013 yılı Eylül-Aralık döneminde devam eden projede Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kocaeli, Konya, Mersin ve Samsun’da bulunan 11 okula ulaşıldı, toplam 3365 kitap hediye edildi.

Bu projenin yanı sıra farklı alanlarda da sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştiren Finansbank Gönüllüleri, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olarak duyarlılıklarını ortaya koyuyor ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıkıyor.

Finansçılar olarak çocuklarımızın geleceğine katkıda bulundukları için mutlu olduklarını ifade eden Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, “Günlük yaşamın telaşı ile toplumumuzun ihtiyaçlarını unutabiliyoruz, çoğumuz bir şeyler yapmak istiyor ama ön ayak olacak birilerini arıyoruz. Geçtiğimiz 3 yıl boyunca çalışanlarımızda sosyal sorumluluk farkındalığı yaratmak adına önemli adımlar attık. Kurumiçi İletişim birimimizin önderliğinde, farklı alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde pek çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Toplumsal duyarlılığımızı sergilemeye devam edeceğiz” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)