BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFibabanka 2014 yılını ödül ile kapatıyor----

Fibabanka 2014 yılını ödül ile kapatıyor

Fibabanka 2014 yılını ödül ile kapatıyor
25 Aralık 2014 - 16:06 www.finansgundem.com

Önemli atılımlara imza atan Fibabanka, “En iyi KOBİ İnternet Bankacılığı” uygulaması ile yeni bir ödüle layık görüldü

Bankacılıktaki uzmanlığın teknolojiyle ustaca birleştirerek önemli yeniliklere imza atan Fibabanka'nın bu alandaki başarıları uluslararası alanda da dikkat çekiyor.

Fibabanka, International Finance Magazine tarafından “2014 – Türkiye’de En iyi KOBİ İnternet Bankacılığı" ödülüne layık görüldü.

Fibabanka Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, özellikle küresel bankacılık çevrelerinde önemli bir yeri bulunan International Finance Magazine tarafından ödüle layık bulunmuş olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Uzman ekibimizin büyük özveriyle geliştirip müşterilerimizin hizmetine sundukları hizmetimiz kullanıcılarımız tarafından da büyük beğeni görüyor; bu da bizi mutlu ediyor." dedi.

"Günümüzde internet bankacılığı artık birçok alanda öne çıkıyor. Müşterilerimizin diledikleri anda bankacılık hizmetlerine hızlı bir şekilde ulaşabilmelerini sağlamak için,  teknolojideki son yenilikleri yakından izleyip, hızlı bir şekilde uygulamaları zenginleştiriyoruz. Bu da bize bankacılık alanında önemli bir ayrıcalık ve hizmet kalitesi sağlıyor." diye ekledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)