BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFed Ziraat Bankası'nda teftişte!----

Fed Ziraat Bankası'nda teftişte!

Fed Ziraat Bankası'nda teftişte!
10 Eylül 2014 - 07:26 www.finansgundem.com

ABD Merkez Bankası Fed yetkilileri, Ziraat Bankası New York şubesinde denetime başladı

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkilileri, Ziraat Bankası New York şubesini denetime aldı.

Fed, daha önce internet sitesinde yayınladığı metinde, Ziraat Bankası'na yönetim kurulu ve şube yönetiminin 'karapara aklanmasının önlenmesi'ne dair önlemleri güçlendirilmesi için 60 gün mühlet verdiğini duyurmuştu.

Edinilen bilgiye göre Fed yetkilileri, Ziraat Bankası New York şubesinde çalışmalara başladı. Teftişin ne zaman biteceğiyle ilgili net bir tarih verilmedi. Bu süre zarfında bankanın günlük işlem faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi. Banka yetkilileri, Fed denetiminin rutin bir işlem olduğunu ve belli bir süre sonra teftişle ilgili raporun internette yayınlanacağını ifade etti.

Fed, internet sitesinde yer alan 25 Haziran tarihli metinde Ziraat Bankası New York şubesinde 1 Temmuz 2012 ile 31 Aralık 2012 arasında gerçekleştirilen dolar takas işlemlerini 'şüpheli aktivite' olarak tanımlamış ve bu işlemlerin incelenmesini talep etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)