BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDijital Bankacılıkta en iyi banka----

Dijital Bankacılıkta en iyi banka

Dijital Bankacılıkta en iyi banka
26 Temmuz 2015 - 11:56 www.finansgundem.com

Akbank, Global Finance tarafından düzenlenen “Dünya’nın En İyi Dijital Bankaları Ödülleri’nde” 6 birincilikle zirvede

Uluslararası alanda önde gelen finans yayın grubu Global Finance tarafından düzenlenen “2015 Dünya’nın En İyi Dijital Bankaları Ödülleri” - "World’s Best Digital Banks Awards” sahiplerini buldu. Uluslararası bankacılık sektörünün büyük önem verdiği bu prestijli ödüllerde Akbank 6 ödülle “Türkiye’nin En İyi Dijital Bankası” seçildi.
 
Akbank, Bireysel Bankacılık kategorisinde, “Türkiye’nin En İyi Bireysel Dijital Bankacılık”, “En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması”, “En İyi Websitesi Dizaynı”, “En İyi Online Mevduat, Kredi ve Yatırım Ürünleri Teklifleri” ve “En İyi Veri Güvenliği İnsiyatifleri” ödüllerinin sahibi oldu. Akbank ayrıca, Kurumsal Bankacılık kategorisinde de “Türkiye’nin En İyi Mobil Bankacılık Uygulamasına Sahip Bankası” olarak seçildi.
 
Finansal sektörün geleceğini şekillendiren dijital bankacılık ödüllerinde 6 kategoride Türkiye’nin En İyisi olarak gösterilmekten mutluluk duyduklarını kaydeden Akbank Direkt Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, “Global Finance tarafından Türkiye’nin en iyi dijital bankası seçilmemizin yanı sıra seçkin ödül platformları tarafından takdir edilen uygulamamız Akbank Direkt Mobil ile Avrupa’nın en iyi mobil bankacılık uygulaması ödülünü almaktan büyük gurur duyuyoruz. Senelerdir yaptığımız teknoloji yatırımlarının, geliştirmelerin ve pazarlama faaliyetlerimizin takdir edilmesi bizi çok mutlu ediyor. ‘Mobili’ çalışmalarımızın odağında tutuyoruz ve mobil teknolojileri çok yakından takip ediyoruz. Bu alandaki gelişmeleri ürün ve hizmetlerimize çok hızlı bir şekilde adapte ederek mobil bankacılık alanında sektörümüze öncülük ediyoruz. Mobil teknolojinin olanaklarını, alanında uzman kişilerden oluşan ekibimizin deneyimleriyle birleştirerek, müşterilerimize kolay kullanabilecekleri, işlemlerini saniyeler içinde yaparak hayatlarını kesintisiz devam ettirecekleri bir mobil bankacılık deneyimi yaşatıyoruz. Geçtiğimiz sene GSMA’den aldığımız ‘Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması’ ödülünden sonra bu sene de Global Finance tarafından “Avrupa’nın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması” olarak ödüllendirilmek Akbank Direkt Mobil’in başarısının en güzel kanıtı.“ dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)