BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank’ın acı kaybı----

Denizbank’ın acı kaybı

Denizbank’ın acı kaybı
29 Eylül 2015 - 11:07 www.finansgundem.com

Başkent 2. Bölge Müdürü Sabahattin Kırtunç av sırasında kaza kurşunuyla can verdi

Uzun yıllar Denizbank Eskişehir Şube Müdürü olarak görev yapan ve bir süre önce Ankara 2. Bölge Müdürlüğü’ne atanan Sabahattin Kırtunç, av sırasında kaza kurşunuyla can verdi. Bayramda arkadaşlarıyla birlikte Eskişehir’de bıldırcın avına çıkan Kırtunç, bir bankacı arkadaşının silahının kazaen ateş almasıyla yaralandı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’ne kaldıran Sabahattin Kırtunç doktorların tüm çabasına rağmen aşırı kan kaybından yaşamını yitirdi.

Ölümü çalışma arkadaşları ve bankacılık dünyasında büyük bir üzüntü yaratan Denizbank Başkent – 2 Bölge Müdürü Sabahattin Kırtunç son yolculuğuna bugün Ankara Kocatepe Camii’nden uğurlanacak.  Kırtunç’un  cenazesi ikindi namazını müteakibin Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Finansgundem.com olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Denizbank ailesine başsağlığı dileriz.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)