BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank'a mahkemeden ret!----

Denizbank'a mahkemeden ret!

Denizbank'a mahkemeden ret!
15 Nisan 2015 - 11:06 www.finansgundem.com

Denizbank hakkında verilen idari para cezasının iptali için açtığı davanın reddedildiğini duyurdu

FINANSGUNDEM.COM

Rekabet Kurulunca, mevduat, kredi ve kredi kartı hizmetleri alanında 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un 4. maddesinin ihlal edildiği belirlenmesi ile Denizbank’a 23.055.396,00 TL ceza verilmesine karar verilmişti. Bunun üzerine  Denizbank idari para cezasının iptali talebiyle Ankara 2. İdare Mahkemesi'nde yürütmeyi durdurma istemli olarak dava açtı.
 
Denizbank KAP’a yaptığı açıklamada iptal davasının tebliğ edilen mahkeme kararı ile reddedildiğini  ve Danıştay’a gidileceğini duyurdu.

İşte Banka'dan yapılan o açıklama;

Rekabet Kurulu'nun Bankamız aleyhine vermiş olduğu idari para cezasının iptali talebiyle Ankara 2. İdare Mahkemesi'nde yürütmeyi durdurma istemli olarak dava açıldığı duyurulmuştu.

Söz konusu iptal davasının tebliğ edilen mahkeme kararı ile reddedildiği öğrenilmiş olup karar Danıştay'da tarafımızca temyiz edilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)