BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank'a mahkemeden iyi haber----

Denizbank'a mahkemeden iyi haber

Denizbank'a mahkemeden iyi haber
07 Ocak 2016 - 15:56 www.finansgundem.com

TMSF'ye karşı dava açan Denizbank'a mahkemeden iyi haber geldi

Denizbank’ın TMSF'ye karşı açtığı prim farkı ödenmesine ilişkin iptal davasında mahkeme, davanın kabulüne ve TMSF'nin idari işleminin iptaline karar verdi.
 
Denizbank'tan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
 
SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23.üncü maddesinin 7'nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.
 
İlgide kayıtlı açıklamalarımız ile TMSF tarafından Bankamıza tahakkuk ettirilen ve ödemesi yapılan sigorta primleri ve faizine ilişkin idari işlemlerin iptali talebiyle 31.01.2014 tarihinde İstanbul 10. İdare Mahkemesi'nde iptal davası açıldığı ve söz konusu dava ile ilgili sürecin halen devam etmekte olduğu, gelişmeler olması halinde kamuoyu ile paylaşılacağı duyurulmuştu.
 
Söz konusu dava ile ilgili olarak; İstanbul 10. İdare Mahkemesi'nde TMSF'ye karşı açtığımız davada mahkeme davamızın kabulüne, TMSF'nin idari işleminin iptaline karar vermiştir. Gelişmeler olması halinde kamuoyu ile paylaşılacaktır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)