BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank’a iki büyük uluslararası ödül----

DenizBank’a iki büyük uluslararası ödül

DenizBank’a iki büyük uluslararası ödül
31 Temmuz 2014 - 11:31 www.finansgundem.com

İş Süreçleri Yönetimi’nde “En İyi Müşteri Odağı” ve “En iyi Organizasyonel İletişim” ödülleri DenizBank'a verildi

Türk bankacılık sektörünün önemli aktörlerinden DenizBank, BPM (İş Süreçleri Yönetimi) Programı ile uluslararası arenada önemli iki ödül kazandı. DenizBank’ın tüm iş süreçlerini ele alan, bu süreçlerin sahipliğini tanımlayan ve hizmet seviyesi anlaşmaları yaparak iş süreçleri performansını düzenli olarak takip eden BPM Programı, Amerikan İletişim Profesyonelleri Kuruluşu LACP tarafından En iyi Organizasyonel İletişim Ödülü’ne layık görüldü. Program ayrıca, özel ve kamu dâhil olmak üzere uluslararası alanda binlerce projenin değerlendirildiği, İngiltere’nin en saygın ödüllerinden The Best Business Awards tarafından “En İyi Müşteri Odağı” kategorisinde ödül kazandı.

“Ödüllerimiz, müşterilerimize daha iyi hizmet sunma çabalarımızın somut birer karşılığı”
Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Bilgi Teknolojileri ve Destek Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman, Banka olarak hayata geçirdikleri iş modelinin başarısının gerek sektör gerekse uluslararası platformda tescillenmiş olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti; “DenizBank olarak genç yaşımıza rağmen yenilikçi uygulamalar konusunda sektörümüze öncülük ediyoruz. Tüm iş süreçlerinin merkezine müşteri memnuniyetini koyuyor; onlara sunduğumuz hizmetin kalitesini ölçümlenir ve desteklenir kılmak hedefi ile kurduğumuz süreç tabanlı optimizasyon yapımız ile sektörde ayrışıyoruz. Şeffaf, ölçülebilir ve performansa dayalı bir yapıyla kurgulanan DenizBank İş Süreçleri Yönetimi Programı, şubemizden genel müdürlük çalışanlarına kadar tüm DenizBanklıların katkısı ile yönetiliyor. Üst yönetimin konuyu sahiplenmesini ve tüm sahaya bu bilincin yaygınlaştırılmasını programın başarısındaki en temel ilke olarak değerlendiriyoruz. Mazhar olduğumuz global çaptaki bu ödüller ile dünyaya bu konudaki başarımızı belgelemiş olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz”.

BPM (İş Süreçleri Yönetimi) Programı
Tüm faaliyetlerinin merkezine müşteri memnuniyeti ilkesini yerleştiren DenizBank, bu anlayışın bir uzantısı olarak kurduğu İş Süreçleri Yönetimi Programı kapsamında, tüm iş süreçlerini, müşterilerine en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunabilmek adına optimize ediyor. Süreç performanslarının sürekli ölçümlenmesi, rakipler ile kıyaslanması ve her gün bir adım daha iyiye götürülmesi için kurgulanan Öğrenen Organizasyon yapısı içinde, gerek müşteriye dokunan noktalar gerekse iç verimlilik anlamında gelişim noktaları tespit edilerek, düzenlemeler sağlanıyor. Müşterilerden alınan geri bildirimlerle beslenen bu programın başarısı, DenizBank’ın müşterilerinin hayatını kolaylaştırma hedefinin anlamlı bir karşılığı olarak büyük önem taşıyor.

Best Business Awards
Dünyanın önde gelen kurumlarının katıldığı Best Business Awards UK Ödülleri, müşteriyi odağına alıp hizmet veren en iyi organizasyon programlarını ödüllendiren bir platform. 2003 yılından bu yana düzenlenen The Best Business Awards; özel, kamu ve taşeron dahil olmak üzere uluslararası alanda binlerce projenin değerlendirildiği, bu konudaki en prestijli organizasyonlardan biri konumunda.

LACP Awards
LACP Ödülleri, Amerikan İletişim Profesyonelleri Kuruluşu (League of American Communiciations Professionals) tarafından, 2001 yılından bu yana her yıl dünya çapında en başarılı iletişim stratejisine sahip projeleri ödüllendirmek için düzenleniyor. Fortune 500 Listesi’nde zirvedeki şirketlerden, vakıf amaçlı kuruluşlara kadar büyüklük ve sektör farkı olmaksızın, dünyada 25'ten fazla ülkeden şirketlerin katıldığı prestijli bir ödül platformu olarak biliniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)