BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank o uygulamadaki şifreyi kaldırdı----

Denizbank o uygulamadaki şifreyi kaldırdı

Denizbank o uygulamadaki şifreyi kaldırdı
24 Haziran 2015 - 07:39 www.finansgundem.com

Denizbank o uygulamadan şifreyi kaldırdı. Artık Denizbank müşterileri belediye ve diğer kamu kurumlarındaki borçlarını sorgulayıp ödeyebilecek

Denizbank, vatandaşların devlet işlerini internetten yapabildiği platform olan e-Devlet’e, şifresiz ulaşmasını sağlayan bir çözüm geliştirdi.
 
Buna göre ‘AçıkDeniz İnternet Bankacılığı’na giriş yapan müşteriler, başka hiçbir şifreye ihtiyaç duymadan e-Devlet sitesine ulaşarak tüm işlemlerini yapabilecek. DenizBank müşterileri, bu yöntemle belediye ve diğer kamu kurumlarındaki borçlarını sorgulayıp ödeyebilecek.  ‘AçıkDeniz İnternet Bankacılığı’nı kullananlar sicil ve ikametgâh belgelerini de bu platformdan ücretsiz olarak alabilecek.
 
BANKA MÜŞTERİSİ OLMAYANLAR
 
DenizBank, banka müşterisi olmayan vatandaşlara da e-Devlet şifresini ATM’leri ve diğer kanalları aracılığıyla sunacak.

Sundukları hizmetleri temas ettikleri müşterilere maksimum kolaylık sağlayan bir anlayışla sürekli geliştirmeye çalıştıklarını ifade eden DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, “Bu yöndeki çabalarımızın anlamlı bir karşılığı olan bu yeni uygulamamız ile tüm internet bankacılığı müşterilerimiz e-Devlet kapısındaki hizmetlere ücretsiz ve başka hiçbir şifreye ihtiyaç duymadan kolayca ulaşabilecek. Sektörümüzde ilk olarak DenizBank’ın hayata geçirdiği bu yenilikçi uygulamadan ATM’lerimiz ve diğer kanallarımız aracılığıyla müşterimiz olmayan kişiler de yararlanabilecek. Teknolojideki son yenilikleri bankacılık sektörüyle her zaman ilk tanıştıran bankamızın yenilikleri önümüzdeki dönemde de devam edecek” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)