BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBurgan Bank'ta iki atama----

Burgan Bank'ta iki atama

Burgan Bank'ta iki atama
09 Nisan 2014 - 13:17 www.finansgundem.com

Burgan Bank Krediler Genel Müdür Yardımcılığı’na H. Hüseyin Uyar, Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı’na Kerem Sözügüzel atandı

Burgan Bank Grubu’nun, kuvvetli bankacılık yapısına sahip Türkiye’deki iştiraki olan Burgan Bank Türkiye bünyesinde iki önemli atama gerçekleşti.

Burgan Bank Krediler Genel Müdür Yardımcısı H.Hüseyin Uyar

1962 yılında doğan H.Hüseyin Uyar, 9 Eylül Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Çalışma hayatına 1985’de Garanti Bankası’nda müfettiş olarak başladı ve 1990 yılına kadar bu pozisyonda görev yaptı. 1990 - 1993 yılları arasında müfettiş olarak göreve başladığı Demirbank’ta daha sonra Şube Pazarlama ve Operasyon Yöneticiliği görevini sürdürdü. 1993 - 1997 yılları arasında çalıştığı Bank Ekspres’te bir süre Şube Pazarlama’da görev yaptı, sonra Krediler Müdürü olarak atandı. H. Hüseyin Uyar, 1997 yılında Denizbank’ta Krediler Müdürü olarak başladığı görevine, sırasıyla Ticari Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı, Krediler Genel Müdür Yardımcısı Deniz Faktoring Yönetim Kurulu Başkanı ve Deniz Leasing Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etti. Son olarak 2012 yılında Kurumsal ve Ticari Krediler’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevinden ayrıldı. H. Hüseyin Uyar evli ve 2 çocuk babasıdır.

Burgan Bank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Kerem Sözügüzel

1972 yılında doğan Kerem Sözügüzel, Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu.   1995 – 1997 yılları arasında Bank Ekspres Merkez Şube Kurumsal Bankacılık Portföy Yöneticisi, 1999 – 2000 yılları arasında Osmanlı Bankası Mecidiyeköy Şubesi Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi, 2000 – 2005 yılları arasında Yapı Kredi Bank Nederland Amsterdam Kurumsal Bankacılık Müdürü, 2005 –2011 yılları arasında Credit Europe Bank NV Kurumsal Bankacılık Pazarlama Grup Yöneticisi, 2011 – 2014 yılları arasında Fibabanka Kurumsal Bankacılık Bölüm Yöneticisi olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk babası olan Kerem Sözügüzel, İngilizce ve Almanca biliyor.
 
Güçlü sermayesi, yüksek likiditesi, uluslararası bilinirliğini ve bankacılık deneyimini Türkiye’nin gücü ile birleştirerek sinerji yaratmayı öngören Burgan Bank Grubu, bu hedefleri doğrultusunda Türkiye’de Burgan Bank markası ile toplam 60 şubede kurumsal, ticari, perakende ve özel bankacılık ürün ve hizmetleri sunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)