BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBulgar bankalarından sürpriz faiz kararı----

Bulgar bankalarından sürpriz faiz kararı

Bulgar bankalarından sürpriz faiz kararı
30 Temmuz 2015 - 07:23 www.finansgundem.com

Bulgar bankaları işletmelerin Euro Kredileri için faiz oranlarını indirdi

Bulgar bankaları işletmelerin Euro Kredileri için faiz oranlarını indirdi. Ekonomi Bakanlığı, Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirmeler Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 'Ekonomi Bülteni'nde yer alan habere göre, 1 Milyon Euro'ya kadar olan krediler için faizler % 5.26 oranına kadar düşmüştür. Bulgar Levasındaki krediler için faiz oranlarındaki sembolik düşüş % 0.2 oranındadır ve Faiz oranları % 5.66 oranında belirlenmektedir.
Mevduat teklifleri kötüleşmeye devam ediyor ve Haziran ayında ortalama faizler hane halkları için % 1.57 olurken, işletmeler için % 0.73 olarak belirlendi.
Merkez Bankasının son verilerine göre Haziran ayında hane halkların mevduatları 15 Milyon Bulgar Levası artarak toplam 40.58 Milyar Bulgar Levası olarak belirlendi. Aynı dönemde işletmelerin mevduatları 300 Milyon Bulgar Levası artarak 15.851 Milyar Bulgar Levası olarak belirlendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)