BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBBVA'dan Garanti için önemli açıklama----

BBVA'dan Garanti için önemli açıklama

BBVA'dan Garanti için önemli açıklama
25 Kasım 2014 - 14:05 www.finansgundem.com

BBVA Yönetim Kurulu Başkanı Francisco Gonzales, Garanti Bankası satışından çok memnun olduklarını söyledi

Garanti Bankası'nın yüzde 25.01 hissesine sahip olan BBVA, geçen hafta Doğuş Grubu'na 5.53 milyar lira ödeyerek, bankadaki payını yüzde 39.9 düzeyine yükseltti. Başkan Francisco Gonzales İspanyol Onde Cero radyosunun canlı programına katılarak Türkiye ve Garanti Bankası ile ilgili övgü dolu cümleler kurdu. Türkiye’nin yarısı 28 yaş altı genç olan 75 milyon nüfusu ile gelecek vaad eden bir pazar olduğuna işaret eden Francisco Gonzales “Biz bu tür ekonomik büyüme gösteren genç nüfuslu ülkeler arıyoruz” açıklaması yaptı.

EN BÜYÜK YATIRIMLARIMIZDAN BİRİ

Garanti Bankası’nı ülkenin en iyi bankası olarak niteleyen BBVA Yönetim Kurulu Başkanı Francisco Gonzales, bölgedeki çatışmalardan korkmadıklarını, Türkiye’yi iyi tanıdıklarından dolayı bu tür belirsizliklere hazırlıklı olduklarını vurguladı. Francisco Gonzales, Garanti Bankasının çoğunluk hisselerini almakla BBVA’nın doğru bir karar verdiğine de dikkat çekerek “Bu karar bankamızın gelecek ile ilgili en büyük yatırımlarından biridir” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)