Ana SayfaBankacılıkBankalardan esnafa özel kampanya---

Bankalardan esnafa özel kampanya

1 / 6
Bankalardan esnafa özel kampanya
23 Eylül 2014 - 07:55 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası'nın KOBİ'lerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren felsefe benimsediğini söyleyen, Turgut Gülcihan, "Kadın girişimcilerimize pozitif ayrımcılık yapıyoruz" dedi

Ziraat Bankası'nda 'KOBİ Bankacılığı'nın daha makro yaklaşımla "Girişimci Bankacılık" kavramı adı altında kullanılmaya başlandığını belirten Ziraat Bankası Şube Bankacılığı Grup Başkanı Turgut Gülcihan, "Ülkemizin her köşesine yayılmış 1661 şubemiz yeni iş tutuş biçimi ile KOBİ'lere hizmet vermeye devam etmektedir. Girişimci segmente yönelik profesyonel çözümler üreten 79 adet Girişimci Şubemiz uzman kadrosu ile her sektördeki müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına cevap vermektedir. 2014 yılı Bankamızda "Girişimci Yılı" ilan edilmiş ve bu yönde önemli adımlar atılmıştır. Değer zinciri olarak tüm kesimlere nüfuz eden bankamız, KOBİ'lerin ekonomik gelişimlerine desteğinin yanı sıra sosyal gelişimlerine de katkı sağlamıştır" dedi.

TEMİNAT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Bankalarının KOBİ'lerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren her türlü bankacılık hizmeti bulunmakta olduğunu da belirten Gülcihan şöyle devam etti: "Kredili veya kredisiz geniş ürün yelpazesi bulunan bankamızda özellikle teminat sıkıntısı çeken, finansman ihtiyacı bulmakta zorlanan KOBİ'lerimize özel ürünler geliştirilmektedir. Bu ürünlerden en önemlisi, piyasada bankamızın desteğini tam anlamıyla hissedildiği, Avrupa Yatırım Fonu (AYF) kredisidir. Teminat bulmada sıkıntı çeken, yeni iş kuranlara, işini büyütmek isteyenlere uzun vade, düşük faiz oranları ile üstelik kadın girişimcilerimize pozitif ayrımcılıkla büyük destek olan AYF kredilerimiz ile KOBİ'lere 1.3 milyar TL kaynak aktarılmıştır. İlave kaynak temini için görüşmeler devam etmekte olup, önümüzdeki günlerde esnaf KOBİ'lerimizin kullandırımına sunulabilecektir. Bunun dışında meslek kollarına özel kredi paketlerimiz, sadece kredi ağırlıklı değil KOBİ'lerimize tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde hazırlanmıştır."

MAKİNE VE TURİZME ÖZEL FIRSAT

Ziraat Bankası'ndaki fırsatlar bununla da sınırlı değil. Turizm Destek Paketi ve İhracat Stratejisi Eylem Planı'nda en önemli unsurlardan birini teşkil eden makine imalat sektöründeki girişimci ve girişimciler için çıkarılan Makine İmalat Sanayi Destek Paketi de KOBİ' lerin kullanımına sunulmuş durumda.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster