BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankalar da Google Glass için kolları sıvadı----

Bankalar da Google Glass için kolları sıvadı

Bankalar da Google Glass için kolları sıvadı
17 Nisan 2014 - 08:03 www.finansgundem.com

Akıllı ürünler hayatımıza hızlı bir biçimde girerken, TEB de Google Glass'a özel bankacılık uygulaması geliştirdi

Teknolojideki değişime hızlı ayak uyduran Türk bankacılık sektörü elternatif dağıtım kanallarına ATM, telefon bankacılığı, internet ve sosyal medyadan sonra Google Glass'ı da ekledi.

Akşam'da yer alan habere göre, Google Glass dünya genelinde önceki gün bir günlüğüne satışa çıkarken, şirket stokların yoğun ilgi karşısında tükendiğini açıkladı. Fakat kaç ürün satıldığı duyurulmadı. Giyilebilir teknolojinin geleceğine inanan Türk Ekonomi Bankası (TEB) da sektörde bir ilke imza atarak Google Glass bankacılık uygulamasını geliştirdi. Bu yeniliği ilk kez AKŞAM ile paylaşan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, "Amacımız pazarda Google Glass sayısı arttığında müşteri beklentilerine hızlıca cevap verebilecek bilgiye ve deneyime sahip olmak, TEB'in finans sektöründe öncü, teknolojik banka imajını perçinlemek" dedi. Giyilebilir teknoloji akımının giderek güçleneceğini öngören Mendi, "Giyilebilir teknolojilerin özellikle akıllı saat ve bilekliklere entegre fitness ve sağlık uygulamalarıyla hayatımıza gireceğini düşünüyoruz. 2014 yılında 1,5 milyar dolar hacme ulaşacak giyilebilir teknoloji pazarında sadece bu sene 90 milyon giyilebilir teknoloji ürünü satılacağı öngörülüyor" ifadelerini kullandı.

SİZE EN YAKIN ATM'Yİ EKRANA GETİRECEK

TEB uygulamasının içinde 4 ana menü var. Müşteriler sesli komutlar ve cihazın dokunmatik  kumanda mekanizması ile bu menülerde gezinebiliyor. Örneğin en yakın TEB ATM/Şube lokasyonunu bulmak için 'Find ATM' menüsüne gelip parmağınızla bu menünün üzerindeyken touch pad'e çift tıkladığınızda cihaz otomatik olarak bulunduğunuz noktadan baktığınız istikametteki en yakın TEB ATM/Şube bilgisini ekrana getiriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)