BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık​Bankacılık devleri revizyona gidiyor----

​Bankacılık devleri revizyona gidiyor

​Bankacılık devleri revizyona gidiyor
16 Eylül 2014 - 20:00 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük bankaları yaşanan skandalların ardından döviz alım satımı işlemlerinde revizyona gidiyor

Dünyanın en büyük bankaları, manipülasyon iddialarının ardından müşterilerinin güvenini yeniden kazanmak ve denetçilerin değişiklik talebini önceden karşılamak için döviz alım satım işlemlerinde revizyona gidiyor.

Konuya yakın kaynaklara göre, bankaların döviz kuru trading işlemlerinin yüzde 43'ünü teşkil eden Barclays Plc, Deutsche Bank AG, Goldman Sachs Group Inc., Royal Bank of Scotland Group Plc ve UBS AG, gizli müşteri bilgilerinden kar edilmesini ve günlük 5.3 trilyon dolarlık genelde denetlenmeyen döviz piyasasındaki müşterilerden faydalanılmasını engellemek için yeni tedbirler alacak.

İsmini vermek istemeyen kaynaklara göre bankalar döviz kurlarından müşsterilere kesilebilecek ücretlere sınırlama getirmenin yanında, aracıların müşteri işlemlerine erişimini de kısıtladı. Öte yandan internet üzerindeki sohbet odalarının kullanımını da yasaklayan bankalar, işlemleri elektronik platformlara taşıdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)