BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankacıları böyle görenler çok şaşırdı----

Bankacıları böyle görenler çok şaşırdı

Bankacıları böyle görenler çok şaşırdı
12 Aralık 2014 - 13:09 www.finansgundem.com

ING Bank Yöneticileri Çaycı, Baloncu, Taksici ve Garson olarak müşterileriyle sokakta buluştu

ING Bank, “eski köye yeni âdet” getiren bankacılık anlayışıyla ezber bozmaya devam ediyor. “Turuncu Cumartesi” projesi ile ING Bank çalışanları, Cumartesi günleri mevcut ve potansiyel müşterileriyle vapurda, parkta, kafe ve restoranlarda bir araya geliyor. Projenin ilk uygulamasında, ING Bank’ın genel müdür yardımcıları, bölge ve şube yöneticileri, banka sınırlarının dışında, tüketicilerin karşısına taksici, çaycı, garson ve baloncu olarak çıktı.

“Eski köye yeni âdet” getiren ING Bank, bankacıları hafta sonu müşterilerin ayağına götüren yeni projesi Turuncu Cumartesi’yi hayata geçirdi. Proje kapsamında, ING Bank çalışanları Cumartesi günleri sokağa çıkıyor ve tüketicilerin karşısına hiç beklemedikleri bir anda, beklemedikleri mesleklerle çıkarak ING Bank’ın ezber bozan bankacılık anlayışını, samimi bir sohbetle bire bir anlatıyor.

Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı taksici, KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı vapurda çaycı olursa…

Turuncu Cumartesi projesinin ilk uygulamasına ING Bank Genel Müdür Yardımcıları ve üst düzey yöneticileri katıldı.  ING Bank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Uygun taksici, ING Bank İnsan Kaynakları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Seçil Refik baloncu, ING Bank KOBİ Bankacılığı ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Yılmaz vapurda çaycı olarak tüketicilerin karşısına çıktı. Ayrıca İstanbul Anadolu 2 Bölge Müdürü Cüneyt Şevli, Bireysel Bankacılık Pazarlama Direktörü Müjdat Orcan, Trabzon Akçaabat Şube Müdürü Abdülhalik Şentürk, Konut ve Taşıt Finansmanı Müdürü Emre Güngör, Giresun Şube Müdürü Sedef Özdemir yine farklı mesleklerde tüketicilerle buluştu.

ING Bank yöneticilerini garson, çaycı, taksici ve baloncu olarak gören kişiler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Başta inanmakta zorluk çeken ve kamera şakası olduğunu düşünen kişiler daha sonra ilgiyle sohbete dâhil oldu ve ING Bank hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eski bir banka yöneticisi15 Aralık 2014 13:52

    Sektörde garip uygulamalar, sanki yeni bir yöntemmiş gibi yaygınlaştı.Bu uygulamaların çoğu yabancı sermayedara PR faaliyet raporu vermek, verebilmek. Arada da bu fikri verenler ve bu danışmanlıkları verenlere yüklü faturaları karşılığı iyi paralar ödeniyor. Bütün soru şu: Bu modavari işler acaba temel bankacılıkta ne tür iyileşmeye yol açacak? Bunun yanıtı belli: Bankalar temel bankacılığı bilmeyen yöneticiler tarafından yönetildiği için, hoş ama pahalı birer faaliyet olarak kalacak.

  • Mnu13 Aralık 2014 23:24

    Bankacilik nereye gidiyor arkadas utanicaz bu meslekten artik

  • cayci13 Aralık 2014 22:25

    Caycinin gomlegine bak. Beymen business. Ben de cayci olmak istiyorum. Hahahaha

  • komik13 Aralık 2014 10:17

    komik ve aptalca

  • DERVİŞ12 Aralık 2014 16:50

    Zahmet edip şube telefonlarına cevap verirlerse halka ulaşacaklar zaten, başka bir etkinliğe gerek yok.

  • ZİHNİYET12 Aralık 2014 16:28

    3 sene önce Ahmet Çakar'lı toplantılarla halka ineceklerini düşündüler.Şimdi de bu yolu seçmişler.Kendi personeline tepeden bakan bu yöneticiler,ne kadar inandırıcı acaba?Sistem değiştireceklersi,babadan kalma yolu seçmişler.Halka inelim,belki tavlarız diyorlar galiba

  • Erhan12 Aralık 2014 16:00

    Harika zaten hedef baskısı vb. konularda bunalan bankacılar gün sonları kölelik düzeninde gecelere kadar çalışmalarının dışında artık Cumtesi de rahat edemiyorlar desenize müthiş bir fikir.

  • recep12 Aralık 2014 15:22

    çok şeker şeyler..ne kadar sevimliler :(((((