BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBanka Eğitim Profesyonelleri ‘Zirve’de buluştu ----

Banka Eğitim Profesyonelleri ‘Zirve’de buluştu

Banka Eğitim Profesyonelleri ‘Zirve’de buluştu
22 Aralık 2014 - 14:03 www.finansgundem.com

Türkiye Bankalar Birliği, bankaların eğitim profesyonellerini biraraya getirdi

Türkiye Bankalar Birliği, bankaların eğitim profesyonellerini biraraya getiren önemli bir etkinliğe imza attı. Bu yıl ilki gerçekleşen, konuk konuşmacıları ve eğitimciler çalıştayı ile yoğun bir program sunan “Banka Eğitim Profesyonelleri Zirvesi - 2014”ün açılış konuşmaları, Türkiye Bankalar Birliği Koordinatörü Ali Güngör ile Eğitim Stratejileri Çalışma Grubu Başkanı Aylin Obalı tarafından yapıldı.

Moderatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Dilek Sağlık Özçam ile Murat Ovalı’nın yaptığı “Banka Eğitim Profesyonelleri Zirvesi - 2014”te, edebiyat yazarı Mario Levi, “Nasıl Yaratıcı Olunur? Nasıl Fark Yaratılır” konulu bir konuşma yaparken;  psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu ise “Bizi Kimler Yönetiyor? Bilinç mi, bilinç dışı mı?” üzerine uzman görüşlerini paylaştı.

Hikaye anlatıcısı Judith Liberman’ın da “Hepsi Hikaye; Hikaye Beynimizi Keşfedelim” konulu bir konuşma yaptığı Zirve’de ayrıca, eğitim profesyonellerinin takımlar halinde çalıştığı bir de çalıştay gerçekleştirildi.

“Banka Eğitim Profesyonelleri Zirvesi - 2014”e katılan profesyoneller, “Ladies&Gentlemen” grubunun sürpriz “flashmob” etkinliği ile de keyifli anlar yaşadı.  
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)