BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriBank Asya'da görevden ayrılma----

Bank Asya'da görevden ayrılma

Bank Asya'da görevden ayrılma
10 Temmuz 2015 - 16:55 www.finansgundem.com

Asya Katılım Bankası'nda genel müdür yardımcısı görevinden ayrıldı

Bank Asya'da Genel Müdür Yardımcısı Talha Salih YAYLA'nın görevinden ayrıldığı bildirildi. Asya Katılım Bankası'nın KAP açıklamasında ''Bankamız Yönetim Kurulu'nun 10.07.2015 tarihli kararı ile; 

Risk İzleme ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Talha Salih YAYLA görevinden ayrılmıştır'' denildi.
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • katara satılma safsatası05 Ağustos 2015 00:27

    "2014 de bankanın Katar a satılmasını kendilerinin 5 yıl görevde kalma şartına bağlayarak engelleyen" ifadesi küll,yen yalan ve safsatadan ibarettir. Satışı birtakım şahıslar devlet erkiyle engellemişlerdir. sebep ne peki? bankayı bedelsiz alarak adeta üzerine çökmek.

  • Bank Asya ya yazık edenler 15 Temmuz 2015 10:18

    Bırakın komplo terorilerini. Hani yeni yönetim bankayı hemen batıracak tı ? Geçen yıl işten ayırlan kime sorsanız size bu konuyu anlatır. Geçen yılki bankanın kurtuluşu olacak satışı eski yönetim in görevde kalma şartı engellemiştir.

  • Bank Asya ya yazık edenler15 Temmuz 2015 10:14

    Kap a bildirilen bilanço dipnotlarındaki eski yönetimin işten ayrılmamak içn yaptıkları milyonluk sözleşmelerde mi yalan . Ki bu tazminatı alanda olmuş dipnotlarda yazıyor.

  • bank14 Temmuz 2015 09:52

    Bizzat BDDK Başkanı rahmetli Mukim Beyin ağzından duymuştum. Yukarıdaki devlet ricalini işaret ederek "bu satış olmayacak" demişti. Bunları bilmeden burada yalan yanlış bilgilerle yok efendim banka yönetimi katara satmamış filan gibi bir tarafınızdan uydurduğunuz bilgileri gerçekmiş gibi kamuoyuna mal etmeyin. Öbür tarafta vebali var. Katara satışı BDDK yönetimine emir veren devlet yetkilileri engellemeiştir. Satış olsa bile hisse devrini onaylamayız gibisinden. HAtta banka yönetim kurulundan birilerinin hisselerini başkasına devretme talebi de aylarca belki yıldan fazla süre bekletildi ama en son devir oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Bunları bilmeden buralara böyle saçmasapan yorum yazmayın. Birilerinin bankaya el koymak gibi hukuksuz ve iğrenç planlarına, üstelik yalan yanlış kıt bilgilerinizle bu kadar kolay alet olmayın lütfen. Makul olun ve alternatif bilgi kaynaklarını da takip edin. Bir bankacı olarak size önerim budur.

  • Asya10 Temmuz 2015 22:32

    Banka'nın Katar'a satılmasını engelleyen bizzat BDDK ve kamu otoriteleridir. Bilmediğin konularda ahkam kesmek de iftiradır, yalandır!

  • Bank Asya ya yazık edenler10 Temmuz 2015 18:08

    2014 de bankanın Katar a satılmasını kendilerinin 5 yıl görevde kalma şartına bağlayarak engelleyen ve binlerce çalışanın işinden olmasına sebep olan eski yönetim ekibinin hepsinin ayrılması dileğiyle. BUnca çalışanın vebali sizi bırakmaz.