BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya, aidatsız kredi kartını piyasaya sürdü----

Bank Asya, aidatsız kredi kartını piyasaya sürdü

Bank Asya, aidatsız kredi kartını piyasaya sürdü
17 Nisan 2014 - 11:24 www.finansgundem.com

Bank Asya, müşterilerinin beklentileri doğrultusunda yıllık üyelik ücreti olmayan yeni ürününü piyasaya sürdü

Tüketicinin korunmasına ilişkin tasarı geçtiğimiz aylarda TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Bu yasa doğrultusunda bankalar yıllık üyelik aidatı veya herhangi bir ücret tahsil etmedimakleri bir kredi kartı türü sunk zorundalar.

Bank Asya, yıllık kart ücreti duyarlılığı olan mevcut ve potansiyel müşterileri için, yıllık üyelik ücreti olmayan yeni ürününü piyasaya sürdü. Müşteriler bu kartı yurt içi, yurt dışı ve internet üzerindeki tüm alışverişlerde kullanabilirken, kartla üye işyerlerinde taksitli alışveriş de yapılabiliyor.

Ayrıca bu kartla müşteriler Paksit, Düzenli Paksit Talimatı, Kredi Kartından Altın Alım Talimatı ve Fatura Ödeme Talimatı gibi ürünleri kullanma imkânına sahip olacak.

AsyaCard'a +4 taksit

Yıllık Üyelik Ücreti Olmayan AsyaCard sahiplerinin dahil olacağı +4 taksit kampanyası 2-5 taksit aralığındaki tüm taksitli alışverişlerde geçerli olacak. Kart sahipleri kampanya katılımını "TAKSIT" boşluk kredi kartının son 6 hanesini 2792'ye SMS göndererek,
ya da çağrı merkezi aracılığı ile yapabilecek. Bu kart için kampanya katılım ücreti 2 TL.

Trafik cezalarına 6 taksit

Kampanyaya katılım için talepte bulunan ve ücretsiz kredi kartı ile www.gib.gov.tr ve Bank Asya internet şubesinden trafik para cezası ödemelerini yapan müşteriler, yaptıkları ödemeyi kredi kartı ekstrelerinde 6 taksit olarak geri ödeyecek.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)