BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya davasında flaş ifadeler----

Bank Asya davasında flaş ifadeler

Bank Asya davasında flaş ifadeler
22 Kasım 2015 - 08:30 www.finansgundem.com

Bank Asya'ya yatırılan himmet paralarının FETÖ'ye aktarılmasıyla ilgili Manisa'daki davada banka çalışanları ifade verdi.

Manisa'daki "Paralel Devlet Yapılanması" operasyonu kapsamında 10'u tutuklanan 31 şüpheliden serbest bırakılan Tuba A, "Müdür bey yaptırmış olduğu bütün işlemleri bizim üzerimizde tayin ve işten çıkarılma baskılarıyla yaptırmıştır. Hatta bu baskıları tüm şubedeki arkadaşlarıma da aynı şekilde yapmıştır" dedi. 

3 VALİZ PARAYLA GELDİ 
Sulh Ceza Hakimliğince serbest bırakılan banka çalışanı Sultan A, ifadesinde, banka müdürü Niyazi M.Ş'nin talimatlarıyla hareket ettiklerini öne sürdü. Bankada 1.5 ay gişe memuru olarak çalıştığını söyleyen Sultan A., "Ocak ayının 6 ve 7'sinde Banka müdürü bankaya toplamda 3 valiz para getirmişti. Bize bu paraları saymamızı ve giriş yapmamızı söyledi. (...) Bloke konusunda müdür bey kendisi yazılı talimat vermeksizin sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyleyerek bize emir vermişti" dedi. 

TESLİMAT VERİLDİ 
Serbest kalan şüphelilerden Tuba A. ise müdürü Niyazi M.Ş'nin 3 valiz parayla gelmesi ardından kendilerine gişeleri kapatma talimatı verdiğini ve paraları elindeki bir listeye göre bankaya yatırılması yönünde talimat verdiğini söyledi. 

GÜLEN 1 NUMARALI ŞÜPHELİ
Manisa'da 10 Kasım'da "Paralel Devlet Yapılanması"na yönelik operasyon gerçekleştirilmiş, 3 kişi tutuklanmıştı. İtiraz üzerine 7 kişi hakkında daha tutuklama kararı verilirken operasyon kapsamında 10 kişi tutuklanmış oldu. Halen Fetullah Gülen'in de aralarında olduğu 4 kişi aranıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • musa22 Kasım 2015 20:59

    galdaş neden davutoglu elatmıyor

  • ibrahim ozel22 Kasım 2015 19:14

    banka 3 4 defa batma durumuna geldi hep milletten yardım alındı ne ortağı ne alanı net değil yazanlar bunu dikkate alsın seffaflık yoksa herzaman problem vardir artık gözlerinizi açın

  • Goldaş zede22 Kasım 2015 19:00

    yaw banden paşka batan yokmu bu guldaşta neden kimse bu goldaş ta olanları yazmıyor NERDESİNİZ GOLDAŞ ZEDELER?????????????????????????????

  • Goldaş zede22 Kasım 2015 18:59

    ya bu goldaş işi ne oldu? kimsenin sesi çıkmıyor bu konuda peki devlet yada hükümet yetkili ve ilgili kurumlar neden bu goldaş hakkında bir satır paylaşmıyor? bu goldaş göz göre göre yatımrımcıyı dolandırdı neden bu olayın üzerinede tıpkı koza gurubuna yapılanlar gibi bir süreç işlenmedi Acaba bişeylermi gizleniyor?

  • xyz22 Kasım 2015 17:32

    gerçek yargılama ilahi adaletle birgün vicdanlarda ve kabirde ancak tecelli eder,çünkü kimin eli kimin cebinde belli değil....

  • sami22 Kasım 2015 16:13

    3 şirket borsaya ne zaman açıldı ha negatif puan verenler ? iktidarda kim vardı ? hakkaniyetli olun kendinize nasıl tahammül ediyorsunuz ? ihlas, memsa, kervansaray ne daha nice şirketler niye kontrol edilmiyor ? erdemli olun arada sırada dahi olsa

  • sami22 Kasım 2015 14:29

    ipek grubu akp döneminde bu şirketlerini borsaya açtı. yani birbirine bağlı 3 şirketi borsaya açarken hükümet neredeymiş, masum muymuş ?

  • sami22 Kasım 2015 14:28

    akp yıllardır varsa bilir bu işleri. 17-25 aralık çıktı menfaati ile çatıştı hemen terör örgütü dedi. bıraksınlar bu ayakları cemaat ne ise hükümet odur

  • murat22 Kasım 2015 10:53

    benim anlamadığım bu itirafı neden serbest bırakılan birinin yaptığıdır.

  • Asya22 Kasım 2015 10:16

    Belirlenen bir fiattan bütün yatırımcıların hissesi satın alınarak bank asya tamamen bir devlet bankasına devredilmeli. Koza grubu da ortaklıklar zinciriyle üçe bölünerek alavere dalavere işleri için üçe bölünerek borsaya sokulmuş. Şirketler birleştirilmeli, piyasayı sömürme işi yapanlarında hisseleri kamulaştırılmaşı

  • Orhan Alp 22 Kasım 2015 09:04

    Hem Asya hem Koza grubunda devlet bu alavere dalaverelerle ilgisi olmayan küçük yatırımcının hisselerini makul fiattan satın alıp bankayı bir devlet bankasına madenlerinde devlet madencilik kurumlarına devrederek olayı kısa sürede çözüp yatırımcıların mağduriyeti giderilmeli!