BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlibaba.com banka kuruyor----

Alibaba.com banka kuruyor

Alibaba.com banka kuruyor
30 Eylül 2014 - 18:21 www.finansgundem.com

Çinli e-ticaret devi 25 milyar dolarlık halka arz sonrası, Hangzhou merkezli banka kurmak için harekete geçti

Ay başında New York borsasında tarihin en büyük halka arzlarından birini gerçekleştirerek 25 milyar dolarlık piyasa değeri elde eden Alibaba, pazartesi günü internet üzerinden hizmet edecek bir banka kuracaklarını duyurdu. Çin Bankacılık Düzenleme Komisyonu en erken altı ay içerisinde hizmet vermeye başlayacağı duyurulan bankanın kurulmasında bir sakınca olmadığını belirtti. Bankanın Çin'deki Hangzhou şehrinde kurulacağı verilen bilgiler arasında.
 
Online bankacılık, online satış sitelerinin en önemli tamamlayıcısı olarak gözüküyor. e-Bay PayPal birlikteliğinde olduğu gibi AliBaba'da şimdiye kadar AliPay ile milyonlarca internet kullanıcısına online ödeme hizmeti sunuyordu. Alibaba'nın para piyasası ve yatırım servisi markası Yu'e Bao son hizmetiyle müşterilerinin banka hesaplarındaki parayı Yu'e Bao hesaplarına aktarabilmelerine izin vermişti. Yu'e Bao kullanıcıları aylık ödeme emirleri verekerek hesapları üzerinden ödemelerini yapabiliyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)