BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAktifbank'tan ihracatçıya büyük destek----

Aktifbank'tan ihracatçıya büyük destek

Aktifbank'tan ihracatçıya büyük destek
14 Eylül 2014 - 10:50 www.finansgundem.com

İki Adımlı Murabaha Finansman hattı, Aktif Bank Genel Müdürü Halisdemir ve ITFC Genel Müdürü Al-Wohaib’in imzalarıyla yürürlüğe girdi.

Aktif Bank ve ITFC işbirliğiyle, İhracat Finansmanı alanında faaliyet gösterecek 100 milyon TL tutarında İki Adımlı Murabaha Finansman Hattı, Aktif Bank Genel Müdürü Dr.Önder Halisdemir ve ITFC Genel Müdürü Dr. Waleed Al - Wohaib arasında imzalanan anlaşma ile yürürlüğe girdi.
 
Bu anlaşma ile Türk ihracatçıları, Aktif Bank’ın İslam Kalkınma Bankası kuruluşu ITFC işbirliğiyle sunduğu ihracat Murabaha finansman desteğine ulaşarak  ihracatlarına yeni finansman imkanları yaratıyor olacak.

HALİSDEMİR: İHRACATCIMIZA REKABET ÜSTÜNLÜĞÜ SAĞLAYACAK
Gerçeklestirilen imza töreninde açıklama yapan Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir,  “Ülkemizin büyümesi için önemli bir güç olan ihracatçılarımıza rekabet üstünlüğü sağlayacak, daha uzun vadelere yayılmakta olan finansman ihtiyaçlarını karşılayacak bu anlaşmayı Uluslararası İslami Ticaret Finansman Kuruluşu, ITFC ile yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Aktif Bank olarak; uluslararası finans kuruluşlarıyla işbirliği yaparak, ülkemiz ihracatına katkı sağlayan, yenilikçi finansman modelleriyle ihracatçımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
WALEED AL-WOHAİB: AKTİF BANK FARKLI
ITFC ile Aktif Bank arasında imzalanan bu önemli anlaşmayla ilgili olarak ITFC Genel Müdürü Dr. Waleed Al-Wohaib, “ Dünyada pek çok ülkeyle, pek çok bankayla anlaşmalar yapıyoruz. Fakat Aktif Bank farklı… Aktif Bank ile sadece finans hattında değil, ilerleme adına da önemli bir ortaklık gerçekleştiriyoruz. ITFC misyonu olan 'Ticareti geliştirme, hayatları iyileştirme' adına attığımız bu adımdan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” diyerek Aktif Bank’ın yönetiminden ve başarısından çok etkilendiğini ekledi.
 
Aktif Bank ve ITFC, Türkiye’de bankalar arasında sadece Aktif Bank ile yürütülen bu işbirliğiyle ihracatçılara destek sağlamaya devam edecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)