BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'ta bir ayrılık bir transfer----

Akbank'ta bir ayrılık bir transfer

Akbank'ta bir ayrılık bir transfer
08 Mayıs 2015 - 08:15 www.finansgundem.com

Akbank, Kurumsal Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ile yollarını ayırırken, yerine TEB’den transfer yaptı

Akbank, Kurumsal Bankacılık İş Birimi'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Hakan Yüksel ile yollarını ayırırken, TEB’in Kurumsal Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu’nu transfer etti.

Akbank’ta daha önce Yüksel’in sorumlu olduğu Kurumsal Bankacılık İş Birimi'ne yatırım bankacılığı da bağlanarak Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı İş Birimi olarak faaliyetine devam edecek.

TEB’den transfer edilen Çelebioğlu da hem kurumsal hem de yatırım bankacılığının bağlandığı bu yeni genel birimden sorumlu genel müdür yardımcısı olacak.

Bankacılık kariyerine 1985 yılında başlayan Çelebioğlu, Akbank'taki görevinden önce özel sektörde farklı bankalarda üst düzey pozisyonlarda görev aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Çelebioğlu, Insead ve Wharton'da üst düzey yöneticilere yönelik eğitimlere de katıldı. 
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pazar payı08 Mayıs 2015 16:30

    Bankada hafıza ve sözü dinlenen adam kalmadı. Ekipler kendi kaderine terk edilmiş durumda. Genel Müdürlük kendi havasında. Ee sonuç da ortada.

  • fazla söze gerek yok08 Mayıs 2015 15:00

    sık gmy değişiklikleri, sırf birilerine biat ettiği için atanan tecrübesiz bölgemüdürleri, motive olamayan saha ekipleri ve pazar kayıpları..

  • Akbanklı08 Mayıs 2015 11:06

    Dün yanlış, bugün yanlış, yarın da yanlış. Olmuyor demek ki!