BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank parlak fikirleri destekliyor----

Akbank parlak fikirleri destekliyor

Akbank parlak fikirleri destekliyor
24 Kasım 2014 - 07:41 www.finansgundem.com

Akbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuz, yeni bir işletme kurararak ticari faaliyetlere başlayan girişimcilere destek paketi açıkladı

Akbank Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, ulusal veya uluslararası mağaza zincirleri olan firmaların, mal ve hizmetlerinin satışını franchising sistemiyle yapacak olan girişimcilere “Franchise Destek Paketi” ile destek olduklarını söyledi.

Fast food’dan iş araçlarına, kozmetikten giyime çeşitli sektörlerde faaliyet göstermek isteyen herkes paketten yararlanmak için Akbank şubelerine başvurabiliyor.

Bülent Oğuz, “Paket ile girişimcilerin bayilik sistemi için gereken ihtiyaçlarının tamamını tek elden karşılamasına imkan sağlarken birçok avantajı da beraberinde sunuyoruz" dedi.

Yeni bir işletme kurarak ticari faaliyetlerine başlamış olan girişimciler için "Girişimci Destek Paketi"ni hazırladıklarını kaydeden Oğuz, “Paket kapsamında girişimcilere kısa vadeli nakit ihtiyaçlarını anında karşılamak için Artı Para Kredisi, mal alımı ve diğer ödemeleri için çek karnesi ve Türkiye’de bir ilk olan ‘Axess Business Girişimci’yi sunuyoruz” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)