BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank OTCQX listesinde----

Akbank OTCQX listesinde

Akbank OTCQX listesinde
06 Mart 2015 - 13:53 www.finansgundem.com

Akbank, Amerikan Depo Sertifikalarının (ADR) işlem gördüğü OTCQX Electronic Trading Platform’da yer almaya hak kazandı

New York merkezli elektronik yatırım platform OTCQX’de işlem görecek olan Akbank, Allianz SE, AXA, BNP Paribas, Roche Holding Ltd., Zurich Insurance Group Ltd. gibi uluslararası alanda sektörlerinin lider şirketleriyle birlikte yer alacak.

OTCQX’in yeni depo sertifikalarını kayda alırken çok titiz davrandığını ve en yüksek standartları uyguladığını vurgulayan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Uluslararası alanda en itibarlı şirketlerin kotasyona alındığı bu seçkin yatırım platformunda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Akbank hisseleri ADR’lar yoluyla şeffaf, uluslararası yatırımcıların erişimine açık, likiditesi yüksek bir diğer piyasada daha işlem görecek. Bu başarı Akbank’ın modern Kurumsal Yönetim uygulamalarının, yüksek büyüme potansiyelinin ve  yatırımcılar nezdindeki itibarının da bir yansıması niteliğinde.” dedi.

OTCQX’de işlemlerin tüm yatırımcılara Akbank Amerikan Depo Sertifikalarına (ADR) anında yatırım yapma fırsatı sunduğunu söyleyen Binbaşgil, platformda yer almalarının Akbank’ın yatırımcı tabanını daha da genişletmesine ve çeşitlendirmesine önemli katkı sağlayacağını da ekledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)