BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAbdullah Tivnikli Kuveyt Türk’ten ayrıldı----

Abdullah Tivnikli Kuveyt Türk’ten ayrıldı

Abdullah Tivnikli Kuveyt Türk’ten ayrıldı
17 Eylül 2015 - 16:39 www.finansgundem.com

Kuveyt Türk’ün önemli ismi Tivnikli özel gerekçelerle Başkan Yardımcılığı koltuğunu bıraktı

FINANSGUNDEM.COM

Kuveyt Türk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Tivnikli görevinden istifa etti. Yönetim Kurulu Uyeliği’ni de bırakan Tivnikli ayrılık kararının gerekçesi olarak “sosyal faaliyetlere, sivil toplum çalışmalarına ve ailesinin ticari işlerine daha fazla zaman ayırmak istediğini” söyledi.

İstifanın ardından Kuveyt Türk Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar KAP’ta yayınlandı. Abdullah Tivnikli’den boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği’ne  Mazin S.A.S. Al Nahedh atandı.

Bankadan yayınlanan duyuru şöyle:

“16/09/2015 Tarih ve 1635 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Tivnikli' nin Yönetim Kurulu üyeliğinden 16/09/2015 tarihinde "Uzun bir süredir yönetiminde bulunduğum Kuveyt Türk' ten ayrılma kararı vermiş bulunmaktayım. Bu kararı almamda, önümüzdeki dönemde sosyal faaliyetlere, sivil toplum çalışmalarına ve ailemizin ticari işlerine daha fazla zaman ayırma tercihim etkili olmuştur. Kuveyt Türk'ün bugün katılım bankacılığında bulunduğu güçlü konum ve sağlam yönetim kapasitesi bu kararı gönül rahatlığı ile vermeme imkan sağlamıştır. Bu vesile ile her zaman Kuveyt Türk Ailesi'nin bir bireyi olmaktan onur duyacağımı belirtmek isterim" şeklindeki beyanı ile istifasının ardından, boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Türk Ticaret Kanunu madde 363 hükmü gereğince kalan görev süresini tamamlamak üzere, Mazin S.A.S. AL NAHEDH'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına oy birliği ile karar verilmiştir.”
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)