BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkABank Dijital ile mevduata yüzde 12 faiz----

ABank Dijital ile mevduata yüzde 12 faiz

ABank Dijital ile mevduata yüzde 12 faiz
03 Ağustos 2015 - 14:04 www.finansgundem.com

ABank Dijital, birikimlerini değerlendirmek isteyenlere de %12 mevduat faiz fırsatı sunuyor

Şubeye gitmeden kredi ve vadeli mevduat işlemlerinin aynı anda gerçekleştirilebildiği ABank’ın dijital platformu ABank Dijital, nakit ihtiyacı olan tüketicilere uygun faizli tüketici kredisinin yanı sıra birikimlerini değerlendirmek isteyenlere de %12 mevduat faiz fırsatı sunuyor.

Dileyen müşteriler, dijital.abank.com.tr web sitesi ve mobil uygulaması ile kolaylıkla işlemlerini başlatıp avantajlı faiz oranı ve kampanyalardan faydalanabiliyorlar. Nakit ihtiyacı olan tüketiciler ise kredi başvurularını 2-3 dakika içerisinde tamamlayıp, kredi başvuru sonuçlarını hemen öğrenebiliyorlar. Birikimlerini yüksek Faiz oranı ile değerlendirmek isteyen kişiler de çok hızlı bir şekilde hesap açılış formlarını ABank Dijital web sitesi veya mobil bankacılık uygulaması üzerinden tamamlayabiliyorlar. 

Üstelik sonrasında gerekli evrakların tamamlanması için şubeye gitmek zorunda da kalınmıyor. Dijital platformdan yapılan başvuru sonrasında gerçekleşecek kurye ziyaretini takiben otomatik olarak açılan hesaplarından mevduat işlemlerini şubeye gitmeden  gerçekleştiren ABank Dijital müşterileri, tüketici kredilerini de anında kullanabiliyorlar. ABankDijital Paltformu ile bankacılık işlemleri de 7 gün 24 saat gerçekleştiriliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)