BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık11. EuroFinance Konferansı gerçekleşti----

11. EuroFinance Konferansı gerçekleşti

11. EuroFinance Konferansı gerçekleşti
20 Nisan 2015 - 14:42 www.finansgundem.com

11. EuroFinance Konferansı Akbank ana sponsorluğunda İstanbul’da düzenlendi

Euro Finance'in "Türkiye’de Nakit, Hazine ve Risk Yönetimi" Konferansı'nın 11.’si Akbank ana sponsorluğunda İstanbul’da düzenlendi.

“Geleceğe Uygun Bir İş Kurmak” temasıyla gerçekleştirilen konferans uluslararası alanda önde gelen iş dünyası temsilcilerini, yöneticileri ve akademisyenleri bir araya getirdi. Türkiye’nin yanı sıra, ABD, İngiltere ve İsviçre’den de bir çok uzmanın katıldığı konferansta global ekonomideki gelişmeler, iş dünyasının geleceğini şekillendirecek senaryolar, risk yönetimi, inovasyon, dijital işlemler ve finansman stratejileri ele alındı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Akbank Kurumsal Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Hakan Yüksel, ”Global ekonomideki yavaşlama trendi, teknolojik yenilikler, tüketici trendlerindeki hızlı değişim, jeopolitik belirsizlikler ve artan rekabet iş ortamını çok daha rekabetçi ve çetin bir hale getiriyor. Bu zorlu ama fırsatlarla şekillenen dünyada doğru bir finansal çözüm ortağıyla çalışmak şirketlere önemli rekabet avantajı sağlıyor. Akbank olarak uzman kadromuz, yenilikçi ürünlerimiz ve üstün teknolojik altyapımızla şirketlerimize üstün çözümler sunmaya devam ediyoruz. Global Finance Dergisi tarafından, ‘Türkiye’nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası’ seçilmemiz de bu alandaki başarılarımızın ve stratejilerimizin önemli bir göstergesi. Akbank olarak her şart altında müşterilerimizin yanındayız.” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)